Rólam

Hivatásomnak tekintem, hogy a párkapcsolatok, a házasságok jobbá tételét szolgáljam. Különösen azért, mert életminőségünk egyik sarokköve kapcsolataink minősége, ami egyben fontos alapját, mintáját képezi gyermekeink, unokáink életének, párkapcsolatának is.

15 éve vagyunk férjemmel egy pár. Az együttélésünk és három gyermekünk nevelése során éltük át igazán, hogy a konfliktusok az élet részei. Az ezeken való felülemelkedés, a kapcsolatok elején fellobbanó tűz őrzése, a felmerülő problémák megoldása, egymás kiteljesedésének támogatása mindkét fél folyamatos feladata. Az ebben való elakadások esetén sokat segíthet egy külső szem, egy szakértő.

A hozzám fordulókat tapasztalataim birtokában, valamint megszerzett jogi, mediációs, grafológiai, Gordon-módszerbeli, „hozzáértő segítői”- valamint PREPARE/ENRICH szaktanácsadói tudásom alkalmazásával kísérem saját útjukon (a boldog, szeretetteljes párkapcsolat gyakorlása, végső esetben a békés válás és a gyermekeik életét végigkísérő jó szülői együttműködés felé), teljes diszkréció mellett.

A munkám prevenciós oldalát az Anya-kapocs csapatának tagjaként, az anyukákat és rajtuk keresztül a családokat támogatva és mentorálva élem meg. Feleségeknek szóló 6 hetes programom már számos családban erősítette a bázist jelentő férj-feleség kapcsolatot, és teremtett a feleségek között inspiráló és támogató csoportélményt.

dolor. Sed Lorem ipsum Praesent dolor risus sed